Vaste apparatuur : INSIGNIA

Dit is de traditionele manier van orthodontie in een nieuw jasje. Insignia is een computergestuurd systeem: digitale 3D gebitsafdruk en digitale behandelplanning wordt gecombineerd met speciaal vervaardigde beugels en draden, aangepast aan uw persoonlijke gebitsanatomie. Het proces is eenvoudig. Na een eerste onderzoek vervaardigen we een digitale mondafdruk voor het Insignia Smile Design laboratorium. De geavanceerde beeldvormingssoftware maakt een driedimensionale weergave van je gebit. Vervolgens worden je beugel(s) en draden speciaal op maat vervaardigd. Het grote voordeel hierbij is dat het gebit net als vingerafdrukken en de iris uniek is bij ieder persoon. Je krijgt dus een lach die bij je past! De brackets kunnen zowel traditioneel als transparant worden geproduceerd.

Met dit systeem kunnen alle orthodontie behandelingen uitgevoerd worden.

Download Informatiefolder InsigniaSnel en Comfortabel

Je kunt het eindresultaat al bekijken voor de behandeling begint. Door gebruik te maken van de 3D-weergave van de exacte stand van je gebit, berekent Insignia de optimale orthodontische behandeling. Je kunt heel precies de juiste boog en breedte bekijken van de beste glimlach die speciaal is aangepast aan je gelaatstrekken. Anders dan kant-en-klare beugels en draden, maakt een behandelplan dat met Insignia ontwikkeld is een nauwkeurige detaillering mogelijk. Dit zorgt voor een snel, nauwkeurig en voorspelbaar resultaat.


© Mydent 2019 -    Monnikenhoflaan 39     2620 Hemiksem     032912000     Alle rechten voorbehouden.        Algemene Voorwaarden