Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-54093406-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Mijn Beugel

Orthodontie is de specialisatie binnen de tandheelkunde die zich toelegt op de diagnose, preventie en behandeling van de onregelmatige stand van tanden en kaken, en dit zowel bij kinderen als volwassenen. De stand van de kaken en tanden hangt nauw met elkaar samen en om deze te veranderen wordt een beugel gebruikt. Er zijn vele soorten beugels. Welke voor jou het beste resultaat geeft bepaalt de orthodontist.

Onze specialisten werken met INVISALIGN, SPEED systeem en Insignia systeem:  Damon en Damon Clear. 

Ook voor vroegtijdige orthodontie (behandeling van kruisbeet, dwangbeet, overbeet voor de leeftijd van 9 jaar)  en voor een traditionele “blokjesbeugel” kan u bij ons terecht.

Bij ons hoeft u niet meer te happen in afdrukpasta! Wij vervaardigen via de Lythos 3D mondscanner een optische scan van uw gebit. Vervolgens wordt met speciale software een volledige 3D simulatie gemaakt zodat voor iedere patiënt de beste behandelingsmogelijkheden kunnen worden voorgesteld.

Catch Elastiekjes


© Mydent 2014 -    Monnikenhoflaan 39     2620 Hemiksem     032912000     Alle rechten voorbehouden.        Algemene Voorwaarden